img
Bedrijfsnaam VLS Schoonmaak
Branche Zakelijke dienstverlening
Adres Middellijn 2
3335 KC Zwijndrecht
zuid-holland, Nederland
E-mailadres VLSSchoonmaak@jobpromo.nl
Contactpersoon Gerda Pardo
Website (URL) http://www.vls.nl

Bedrijfsomschrijving

De VLS Groep, met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice, is met 1500 medewerkers en 5 vestigingen in het land een grote facilitaire dienstverlener op het gebied van schoonmaakdienstverlening. De organisatie ziet haar personeel als haar kapitaal en investeert daar continu in. Omdat VLS investeert in haar medewerkers en hun werkomgeving, is VLS een prettige organisatie om voor te werken.

Rayonleider Schoonmaak regio Veghel

VLS Schoonmaak is per direct op zoek naar eenRayonleider Schoonmaak regio VeghelAls fulltime rayonleider binnen onze organisatie ben jij die ambulant leidinggevende die successen boekt in het aannemen, instrueren, begeleiden van de schoonmaakmedewerkers en onze klanten aan je weet te binden door het gebruik van goede communicatie skills. Jouw successen zorgen voor weinig verloop onder onze medewerkers en klanten. Je dagelijkse inzet voor deze doelen maken van je werkdag een top dag!Wat zijn je verantwoordelijkheden?Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en medewerkers en rapporteert direct aan de accountmanager in deze regio;Je registreert op juiste en accurate wijze de...

Schoonmaakmedewerker - Lichtenvoorde

VLS Schoonmaak is op zoek naar jou! Waar? Lichtenvoorde - Hoeveel uur per week? 2,50 uur. Object? Kantoor  VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een opdrachtgever in Lichtenvoorde. Deze locatie is goed bereikbaar met eigen vervoer.De werkdagen zijn op woensdag en vrijdag, 1,25 uur per dag. Werktijden zijn in onderling overleg.Spreekt deze vacature je aan, reageer dan snel!

Schoonmaakmedewerkers Bergschenhoek

                                   VLS is op zoek naar jou!Waar? Bergschenhoek - Hoeveel uur per week? 21,25 uur - Soort object? KantoorVLS is op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers voor onze opdrachtgever in Bergschenhoek. Het object is goed te bereiken met eigen vervoer.De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Er wordt gewerkt in shifts, van 15.00 tot 17.00 uur en van 16.30 tot 18.45 uur. Spreekt deze vacature je aan reageer dan snel!

Schoonmaakmedewerker Uden

                                   VLS is op zoek naar jou!Waar? Uden - Hoeveel uur per week? 4 uur - Soort object? KantoorVLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor onze opdrachtgever in Uden. Het object is alleen te bereiken met eigen vervoer.De werkdagen zijn op dinsdag vanaf 08.30 tot 10.30 uur en op donderdag vanaf 11.00 tot 13.00 uur. 2 uur per dag. Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.Spreekt deze vacature je aan reageer dan snel!

Schoonmaakmedewerker - Haarlem

VLS is op zoek naar jou! Waar? Haarlem - Hoeveel uur per week? 5,0 uur - Soort object? Winkel  VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor onze opdrachtgever in de Grote Houtstraat in Haarlem. De locatie is goed bereikbaar met openbaar of eigen vervoer. De werkdagen zijn maandag en donderdag. De werktijden zijn van 10:00 tot 12:30.Spreekt deze vacature je aan, aarzel niet en reageer direct!

Schoonmaakmedewerkers - Amersfoort

 VLS is op zoek naar jou!Waar? Amersfoort - Hoeveel uur per week? 6 uur - Soort object? KantoorVLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een opdrachtgever in Amersfoort.Het object is bereikbaar met eigen vervoer, en tevens ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De werkdagen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, 1.50 uur perdag. De werkzaamheden dienen uitgevoerd te zijn tussen 07.00 en 15.00 uur.Kom jij ons team versterken, reageer dan snel.

Schoonmaakmedewerker - Heesch

VLS Schoonmaak is op zoek naar jou! Waar? Heesch - Hoeveel uur per week? 6 uur Object? Kantoor  VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een opdrachtgever in Heesch. Deze locatie is goed bereikbaar met eigen vervoer.De werkdagen zijn op dinsdag en donderdag vanaf 07.30 tot 10.30 uur.Je beheerst en spreekt de Nederlandse taal. Spreekt deze vacature je aan, reageer dan snel!

Schoonmaakmedewerker Uden

                                   VLS is op zoek naar jou!Waar? Uden - Hoeveel uur per week? 3,50 uur - Soort object? KantoorVLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor twee opdrachtgevers in Uden. Het object is alleen te bereiken met eigen vervoer.Je bent werkzaam op dinsdag, vanaf 11.30 tot 13.00 uur. Bij het andere object ben je werkzaam ook op dinsdag van 17.00 tot 19.00 uur.Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.Spreekt deze vacature je aan reageer dan snel!

Schoonmaakmedewerker Schiedam

                                   VLS is op zoek naar jou!Waar? Schiedam - Hoeveel uur per week? 11,00 uur - Soort object? KantoorVLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor onze opdrachtgever in Schiedam. Het object is goed te bereiken met eigen vervoer.Deze vacature gaat om 2 verschillende objecten op dezelfde locatie.De werkdagen bij het eerste object zijn van maandag,woensdag en vrijdag, 2,00 uur per dag en dinsdag en donderdag 2,5 uur per dag. de werktijden zijn in overleg, maar wel vanaf 16:00.Voor het tweede object zijn de werkdagen en werktijden in overleg, er moeten 2 uren schoongemaakt worden in week. (2 x 1...

Schoonmaakmedewerker Uden

                                   VLS is op zoek naar jou!Waar? Uden - Hoeveel uur per week? 2 uur - Soort object? KantoorVLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een opdrachtgever in Uden. Het object is alleen te bereiken met eigen vervoer.Je bent werkzaam op donderdag, 2 uur. Werktijden zijn in overleg.Het betreft een sleutelpand.Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.Spreekt deze vacature je aan reageer dan snel!

Vacatures zoeken

Meest bekeken werkgevers